Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецький відділ Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Мешканці Кіровоградщини можуть пройти онлайн-курс «Школа Фермерства 2.0»

«Школа Фермерства 2.0» – комплексний короткостроковий навчальний онлайн-курс з основ сільського господарства, що об’єднує різні напрями сільського господарства: вирощування овочів, фруктів, ягід, птиці, великої рогатої худоби, бджільництво, квітникарство, а також економічні питання, питання новітніх технологій кожної галузі тощо.

10:24:01 21.04.2021

Від сьогодні, 16 квітня, діє нова форма звіту № 4-ПН про заплановане масове вивільнення працівників

Від сьогодні, 16 квітня, підприємства, установи та організації, в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання повинні подавати до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем провадження своєї господарської діяльності,  звіт за формою № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», за новою формою.

10:39:46 20.04.2021

Знайти роботу. Місія здійсненна!

У шукача роботи традиційно мільйон запитань. І найперше – як і де знайти роботу? Пропонуємо кілька перевірених лайфхаків. Це працює, ми точно знаємо.

11:18:15 29.03.2021

Ліквідація підприємства: чи можна звільняти вагітну жінку?

Відповідно до ст. 46 Конституції України громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, а також у старості та в інших випадках, передбачених законом.

11:14:46 29.03.2021

Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем?

Лягаючи спати, ти ніяк не можеш заснути, адже завтра такий важливий день! Нарешті! Серед багатьох претендентів на вакансію звернули увагу саме на твоє резюме і запросили тебе на співбесіду. Щоб не зіпсувати настрій собі і потенційному роботодавцю, скористайся нашими порадами:

09:03:03 23.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь