A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Актуальна інформація

У застосунку Дія можна подати заяву на обмін старих ламп на енергоощадні LED-лампи. Долучайтеся до бета-тесту послуги

 У застосунку Дія стартував запис на бета-тест послуги Обмін лампочок. Українці зможуть подати заявку на безоплатний обмін старих ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Перехід на такий тип ламп дасть змогу у 15 разів зекономити електроенергію. Долучайтеся до бета-тесту послуги за посиланням.  Через регулярні обстріли росією об’єктів енергетичної інфраструктури українці змушені економити електроенергію та жити за графіками відключення світла. Зараз важливо свідомо і раціонально ставитися до використання електроприладів. Навіть вимкнене світло в кімнаті, де ви не перебуваєте, може вплинути на роботу енергетичної сфери загалом.

14:20:05 18.01.2023

5 тисяч Apple iPad для школярів: запускаємо масштабний проєкт на підтримку українських шкіл

   Команда Мінцифри разом з партнерами запускає масштабний проєкт на підтримку українських школярів. У межах ініціативи школи, зруйновані внаслідок бойових дій, отримають 5 тисяч Apple iPad, щоб діти змогли продовжити навчання.  Освітні ініціативи – один із пріоритетів Мінцифри. Наша команда регулярно запускає проєкти, які дають змогу дітям не переривати навчальний процес навіть під час повномасштабної війни. Зараз спільно з партнерами реалізовуємо новий проєкт, в межах якого 12 навчальних закладів отримають 5 тисяч Apple iPad. 

09:18:57 30.12.2022

Без походів до сервісних центрів МВС: в Дії можна буде подати заяву на заміну посвідчення водія у Дії. Долучайтеся до бета-тесту послуги

  Незабаром у застосунку Дія можна буде подати заяву на обмін посвідчення водія. Долучайтеся до бета-тесту послуги за посиланням: https://t.me/diia_beta_bot   Під час повномасштабної війни в Україні автоматично подовжили термін дії посвідчення водія. Воно діятиме до закінчення воєнного стану і заміняти його не обов'язково. Щоб не йти до сервісних центрів МВС, українці продовжують користуватися тимчасовим документом. Проте, незабаром подати заяву на обмін посвідчення можна буде в застосунку Дія в кілька кліків без походів до сервісних центрів.

09:10:00 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь