Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Актуальна інформація

До уваги автоперевізників!

З 01 червня 2022 року у зв'язку з підвищенням температури повітря з метою збереження дорожнього покриття та забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування заплановано введення обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування з 10 години ранку до 22 години включно.

10:58:44 01.06.2022

У червні щочетверга на прямому зв’язку пенсійники Кіровоградщини

Щочетверга у головному управлінні за номером “гарячої” лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів.

16:30:42 30.05.2022

Пенсійні послуги у смартфоні: що може бути зручніше?

Із запровадженням в Україні воєнного стану зросла кількість звернень до головного управління, поданих через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Наразі майже 500 мешканців Кіровоградщини оцінили переваги користування саме такою дистанційною формою комунікації з Пенсійним фондом, адже це: зручно, швидко, економить час та не вимагає зайвих витрат на відвідування сервісних центрів.

16:52:54 24.05.2022

Якщо не вистачає стажу…

Страховий стаж – це важлива складова майбутньої пенсії. Відповідно до Закону України №1058 – це період, протягом якого особа підлягає загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески у сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок. Тільки за таких умов місяць роботи буде зарахований до страхового стажу як повний. Тобто, якщо сума страхових внесків, сплачених за відповідний місяць, є меншою за мінімальний страховий внесок, до страхового стажу зараховується пропорційно зменшений період.

11:25:28 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь