A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецький відділ Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Знайти роботу. Місія здійсненна!

У шукача роботи традиційно мільйон запитань. І найперше – як і де знайти роботу? Пропонуємо кілька перевірених лайфхаків. Це працює, ми точно знаємо.

11:18:15 29.03.2021

Ліквідація підприємства: чи можна звільняти вагітну жінку?

Відповідно до ст. 46 Конституції України громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, а також у старості та в інших випадках, передбачених законом.

11:14:46 29.03.2021

Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем?

Лягаючи спати, ти ніяк не можеш заснути, адже завтра такий важливий день! Нарешті! Серед багатьох претендентів на вакансію звернули увагу саме на твоє резюме і запросили тебе на співбесіду. Щоб не зіпсувати настрій собі і потенційному роботодавцю, скористайся нашими порадами:

09:03:03 23.03.2021

Роботодавців Кіровоградщини запрошують долучитися до всеукраїнського опитування

Одним із головних завдань державної служби зайнятості (далі – ДСЗ) на ринку праці є надання роботодавцям послуг з добору працівників. Для його виконання необхідне налагодження ефективних і дієвих контактів між центрами зайнятості та роботодавцями. Державний центр зайнятості модернізується та робить дієві кроки для покращення такої взаємодії.

09:35:18 10.02.2021

Нелегальне працевлаштування: правові наслідки та відповідальність

Порядком реєстрації безробітних передбачено, що реєстрація безробітного припиняється з початку зайнятості особи. Під такою зайнятістю мається на увазі, зокрема, працевлаштування за наймом на умовах трудового договору, укладення цивільно-правового договору про виконання робіт чи надання послуг. Реєстрація безробітного припиняється також у разі встановлення факту виконання ним оплачуваної роботи чи надання послуг.

10:10:21 05.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь