A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності

Дата: 25.02.2021 14:20
Кількість переглядів: 892

24 лютого, під головуванням Сергія Бергера, відбулося засідання постійної комісії  сільської ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

Окрім членів комісії, у засіданні прийняли участь сільський голова Віктор Поліщук, секретар Кетрисанівської сільської ради Людмила Олексієнко та перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, інформуючі.

Члени комісії розглянули  23 питання порядку денного. Всі проекти рішень рекомендовано внести на розгляд пленарного засідання чергової сесії сільської ради, яка відбудеться 26 лютого 2021 року.

Основними питаннями, які розглядали депутати, були внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік та звіт про виконання сільського бюджету за 2020 рік, з проектами яких ознайомила начальник фінансового управління Людмила Нестеренко.

Депутати заслухали інформації щодо прийняття прав засновника комунальних закладів та підприємств, внесення змін до їх статутів, затвердження фінансового плану КНП «Кетрисаніський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік, звернення депутатів Кетрисанівської сільської ради до Президента України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо підвищення тарифів на постачання та розподіл електричної енергії, природного газу, затвердження старости Кетрисанівської сільської ради та інші.

За результатами обговорення питань порядку денного, постійною комісією прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь