A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Кетрисанівської сільської ради

Дата: 13.03.2021 11:21
Кількість переглядів: 948

12 березня, під головуванням Кетрисанівського сільського голови Віктора Поліщука відбулося перше засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Кетрисанівської сільської ради на 2021-2027 роки.

У засіданні прийняли участь заступники сільського голови Дмитро Гурдиш, Олександр Косенко, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, старости сільської ради та інші члени робочої групи.

В ході засідання, присутніх було ознайомлено з основними аспектами розробки стратегії розвитку громади, послідовністю етапів процесу планування, а також питаннями щодо організації збору даних та проведення соціально-економічного аналізу стану громади, опитування підприємців та мешканців громади.

Віктор Поліщук  наголосив на особливій  важливості написання Стратегії, що дозволить згуртувати жителів громади, підкреслити її ресурси, допоможе залучити інвесторів, а також додаткові можливості для розвитку громади.

Члени робочої групи активно долучились до обговорення запропонованих питань завідувачем сектору економічного розвитку та інвестиційної діяльності Маргаритою Дудатій та  визначились з планом роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь