A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Рій "Характерники" показав міцний характер на обласному рівні

Дата: 16.06.2021 09:53
Кількість переглядів: 252

     Фото без опису   
З 20 по 25 травня 2021 року рій "Характерники" комунального закладу "Олексіївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів" Кетрисанівської сільської ради взяв участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл ("Джура") в дистанційній формі.

У конкурсі взяли участь 42 рої старшої вікової групи. Кожен конкурс вимагав від учасників не лише мужності, інтелекту, сили, але інших не менш важливих якостей. Конкурс "Впоряд" перевіряв злагодженість дій та дисциплінованість конкурсантів.

Рій "Характерники" продемонстрував високу майстерність зі стройової підготовки і гідно представив нашу громаду. У конкурсі "Рятівник" та "Відун" учасники проявили кмітливість, високий рівень інтелекту та глибокі знання в галузі військової медицини. Заслуговує на увагу, також, холоднокровність, спритність та вміння поводитися зі зброєю, які учасники рою продемонстрували під час конкурсу "Розбирання та збирання АК".

Рій "Характерники" зайняв ІІ місце у конкурсі "Фізична підготовка". Юнаки продемонстрували неабияку витривалість та фізичну силу. За загальнокомандним результатом наш рій зайняв 9 місце, тим самим залишивши позаду 33 рої.

Висловлюємо велику подяку учасникам: Ройовому - Гончар Карині; Плотніковій Ілоні; Цветік Марині; Артеменюку Владиславу; Сотнікову Назару; Козирю Сергію; Сові Віталію; Видишу Ростиславу та вчителю Шкрьобці Олексію.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь