A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ДІЗНАТИСЯ РОЗМІР СУБСИДІЇ ТЕПЕР МОЖНА ОН-ЛАЙН - SUBSIDII.IOC.GOV.UA

Дата: 14.12.2021 08:22
Кількість переглядів: 113

ДІЗНАТИСЯ РОЗМІР СУБСИДІЇ ТЕПЕР МОЖНА ОН-ЛАЙН - SUBSIDII.IOC.GOV.UA

Щоб дізнатися призначено чи не призначено вам субсидію тепер не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення. Міністерство соціальної політики України відкрило доступ до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій.

За адресою subsidii.ioc.gov.ua українці мають змогу ввести свою поштову адресу і дізнатися чи призначено їм субсидію та який її розмір за опалювальний й неопалювальний сезони.

Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій створений Урядом в Україні вперше в історії української незалежності. Він дає змогу ефективно контролювати кожну гривню, виділену з державного бюджету на допомогу населенню у сплаті комунальних послуг, підвищити адресність допомоги й покращити ефективність програми житлових субсидій.

Нагадаємо, що сім’ям для отримання урядової знижки на сплату комунальних послуг, достатньо подати лише Заяву та Декларацію про доходи, в якій потрібно вказувати тільки види доходів, а не їх розміри. Тобто людині потрібно внести до переліку, які саме види доходів - пенсію, зарплату, соціальну допомогу, стипендію - отримує він і члени його сім'ї, а також організацію, де виплачують ці кошти - Пенсійний фонд, назва вузу або підприємства.

Сам розмір виплат соціальні служби беруть з баз даних - як власної, якщо це стосується соціальних виплат, так і фіскальної служби, Пенсійного фонду, вузів, училищ тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь