A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Увага! Наповнюємо Реєстр територіальної громади !

Дата: 28.01.2022 09:08
Кількість переглядів: 118

 

Функції реєстрації/зняття з місця проживання в Кетрисанівській сільській раді покладено на  відділ «Центр надання адміністративних послуг «Центр Дія»» (далі – відділ ЦНАП).

Для здійснення обліку міграції населення та встановлення точної кількості осіб, що проживають на певній території в Україні запроваджено автоматизовану систему — Реєстр територіальної громади.

Реєстр територіальної громади (далі РТГ) — це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Якщо простіше, це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території.

Інформація про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб з реєстру територіальної громади передається в електронній формі до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби з подальшою передачею до Єдиного державного демографічного реєстру.

Основним завданням сьогодення є наповнення реєстру актуальною інформацієюЦе надасть можливість перевірити факт реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання особи за адресою в межах нашої громади, адже часто для отримання тієї чи іншої послуги потрібно отримати паперовий документ про підтвердження місця реєстрації.

Реєстр територіальної громади  наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, орган реєстрації вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі.

Дані в реєстр територіальної громади внесено з Державного реєстру виборців (далі ДРВ).

Проте, інформація, яку ми отримали від ДРВ не повна, зокрема відсутні реквізити паспортного документа, РНОКПП, дата реєстрації місця проживання (перебування) особи та інші, тому виникла необхідність в актуалізації цих відомостей, що дасть можливість якісно та своєчасно надавати інформацію про місце та дату реєстрації особи громадянам при отриманні паспорту нового зразка, дітям, які вперше отримують паспорт громадянина України та інше.

 

З огляду на вищевикладене, з метою приведення у відповідність до законодавчих вимог реєстру територіальної громади просимо громадян Кетрисанівської сільської ради звернутися до старост (в населеному пункті, де ви проживаєте) з паспортними документами (в т.ч.  РНОКПП) та свідоцтвами про народження дітей для актуалізації даних у реєстрі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь