A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відвідали родини загиблих захисників України

Дата: 14.10.2022 10:49
Кількість переглядів: 114

Сьогодні, 14 жовтня, в нашій державі відзначається День захисників і захисниць України, під час святкування якого ми вшановуємо військовослужбовців та пам'ять тих, хто віддав життя за мир в Україні та територіальну цілісність нашої держави.

З нагоди цього свята сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, волонтери Анатолій Лінніков та Антоніна Горбанець, представник військкомату та блаженний отець Володимир Ткаченко відвідали сім'ї загиблих учасників антитерористичної операції та родини воїнів, які загинули, захищаючи територіальну цілісність нашої держави з 24 лютого 2022 року у війні з російським окупантом.

Родинам загиблих воїнів висловлено глибоку подяку за виховання справжніх Героїв – захисників рідної землі, а також вручено Подяки Кетрисанівської сільської ради та продуктові набори.

В ході розмов з рідними загиблих, сільський голова Віктор Поліщук зазначив: «Біль родин загиблих захисників України – це спільний біль всієї Кетрисанівської громади, яка втратила своїх мужніх синів. А тому жодна родина не залишиться поза увагою».

Секретар сільської ради Людмила Олексієнко наголосила, що родини Героїв завжди можуть розраховувати на підтримку керівництва Кетрисанівської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь