A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали військових зі святами

Дата: 14.10.2022 18:15
Кількість переглядів: 123

Наші українські військові – найкращі люди планети. Весь світ захоплено дивиться на них. Щодня і щоночі вони захищають нас та оберігають від підступного ворога. У жорстоких боях, під сталевим дощем російських снарядів вони відважно тримають кожен клаптик української землі.

Тож з нагоди свята – Дня захисників і захисниць України, Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, волонтери Анатолій Лінніков та Антоніна Горбанець, благочинний отець Володимир Ткаченко, представники комунального закладу «Будинок дитячої творчості» сільської ради відвідали військових та висловили їм безмежну вдячність за мужність, патріотизм, витримку, відповідальність, вірність присязі і військовому обов’язку.

Окрім подяки, наші військові сьогодні отримали освячені іконки Пресвятої Богородиці, солодощі, школярі підготували для них патріотичні малюнки, а представники будинку дитячої творчості привітали віршованими рядками. Захисники ж, в свою чергу, також були дуже гостинними.

У селі Олексіївка, з нагоди свята, старостою Світланою Бондаренко було організовано висадку 20 кущів троянд.

Також бібліотекарі комунального закладу «Публічна бібліотека» сільської ради привітали захисників та захисниць обласного військового госпіталю. Завдяки жителям Кетрисанівської громади, що підтримали ініціативу бібліотекарів та зібрали продукти харчування, до госпіталю відправили грузовий автомобіль гуманітарного вантажу різних  продуктів, овочів, домашніх страв та смаколиків. Щиро та від душі відбувся концерт-подяка для військових та працівників шпиталю. Глядачі радо вітали колектив «Степівчанка» Грузького сільського будинку культури, Сергія Голубовського, Юлію Гавриш та Альону Залюбовську. Патріотичні українські хіти та народні пісні на мить відволікли солдатів від жахів війни, які їм довелося пережити. На завершення зустрічі, бібліотекарі подарували військовим листівки та обереги від дітей громади, чим підняли незламний дух та віру у перемогу нашим захисникам.

Ми вдячні кожному воїну за міць та відданість рідній державі. Ви – наша сила!

Разом до перемоги! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь