A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Розпочалися громадські слухання щодо кандидатур на посади старост

Дата: 04.11.2022 14:42
Кількість переглядів: 291

31 жовтня розпочалися громадські слухання щодо кандидатур на посади старост Кетрисанівської сільської ради.  

Минулого року на території Кетрисанівської громади було створено 15 старостинських округів (рішення Кетрисанівської сільської ради від 05.11.21 №1985). Попередньо у всіх селах відповідних округів були розміщені оголошення про проведення обговорень, також оголошення про громадські слухання оприлюднені на офіційному сайті сільської ради.

З 31 жовтня по 4 листопада зустрічі з громадянами відбулися на території Благодатненського, Павлогірківського, Буховецького, Миколо-Бабанського, Чарівнянського, Витязівського, Федіївського та Костомарівського старостинських округів, де до обговорення пропонувалися кандидатури Валентини Денисової, Марини Комісарової, Світлани Дубчак, Клавдії Щербини, Михайла Семеніва, Лілії Нертик, Тетяни Щербатої та Віталії Очеретнюк  відповідно.

В громадських слуханнях прийняли участь сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, члени організаційного комітету з проведення громадських обговорень кандидатур старост в старостинських округах, кандидати на посаду старост,  активні місцеві жителі.

Віктор Поліщук ознайомив присутніх з процедурою обговорення кандидатур на посаду старости та представив кандидатів, які, в свою чергу, розповіли про себе, свою діяльність та поділилися планами на майбутнє.

Під час проведення заходів, в усіх населених пунктах старостатів місцеві мешканці висловлювали свої думки стосовно роботи старостинських округів, звертали увагу на наболілі питання.

Остаточний рівень підтримки жителями старостинських округів відповідних кандидатур буде визначено після підрахунку голосів/підписних листів організаційним комітетом сільської ради з проведення громадських обговорень кандидатур старост в старостинських округах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь