A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З безробітних у військові: служба в лавах ЗСУ – професійна кар'єра та зайнятість

Дата: 22.11.2022 13:26
Кількість переглядів: 55

Захист цілісності та суверенітету України – надважливе питання сьогодення. Саме тому у період оголошеного воєнного стану Державна служба зайнятості продовжує проводити інформаційно-просвітницьку роботу серед безробітних громадян щодо служби в Збройних Силах України, як одного з видів зайнятості.

Про умови комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби, вакансії, у яких є нагальна потреба у період воєнного стану, можна дізнатися під час семінарів з орієнтації на службу в Збройних Силах України, що проходять у центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості. Днями такі заходи пройшли у Добровеличківській та Онуфріївській районних філіях обласного центру зайнятості.

Для того, аби безробітні дізналися інформацію з перших уст, до таких заходів долучаються й представники територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки. 

Таке спілкування учасників дозволяє шукачам роботи почути відповіді на всі питання, які їх хвилюють.

Крім того, фахівці служби зайнятості надають присутнім інформацію про можливості служби зайнятості, у т. ч. й щодо підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці та повернення до трудової діяльності шляхом організації професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, а також організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Також кожен охочий може отримати індивідуальні консультації щодо порядку перебування на обліку в службі зайнятості у випадку призову на військову службу  або підписання контракту.

Анонси заходів можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/fMIfR0R.

Перебуваєте у пошуках роботи? Завітайте до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Ми є у Telegramhttps://t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь