A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Власне житло отримали двоє осіб з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування

Дата: 25.11.2022 13:58
Кількість переглядів: 40

16 та 18 листопада 2022 року відбулися засідання місцевої комісії Кетрисанівської сільської ради з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету за відповідними напрямами.

На засіданні комісії розглянуті питання про надання дозволу на перерахування коштів із спеціального поточного рахунку для зарахування грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, з метою придбання житла для зазначеної категорії осіб.

В ході роботи комісії, прийняті відповідні рішення про надання дозволу на перерахування коштів для придбання житлових будинків двом особам, які перебували на черзі на отримання житла, з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Місцевим розпорядником коштів, а саме Кетрисанівською сільською радою, було докладено зусиль для допомоги особам вищевказаної категорії у пошуку,  придбанні для них житла та оформленні усіх документів.

Дві особи з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які отримали дозвіл на перерахування коштів за договорами купівлі-продажу будинків, відтепер мають власне житло!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь