A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 17 сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 19.12.2022 11:58
Кількість переглядів: 683

16 грудня відбулося засідання 17 сесії сільської ради VIII скликання, яке проводилося у підвальному приміщенні, у звязку з повітряною тривогою на території Кіровоградської області. На порядок денний було внесено 132 питання, з них 73 - земельні.

Засідання розпочалося з привітань сільським головою Віктором Поліщуком депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження. Також Віктор Васильович вручив Подяки Кіровоградської обласної військової адміністрації за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди Дня працівників сільського господарства, який відзначався 20 листопада директору ТОВ «Еліта-Вікторія» Бобуху Віктору, голові ФГ «Вікторія-Нова» Іванову Віктору. З нагоди відзначення 07 грудня Дня місцевого самоврядування, Грамоти Кіровоградської обласної ради отримали депутат сільської ради Дмитро Кравчук та начальник відділу-державний реєстратор відділу «ЦНАП «Центр Дія» Тетяна Демецька.

В ході засідання депутати розглянули питання щодо сільського  бюджету, а саме – внесення змін до бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2022 рік, затвердження бюджету Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2023 рік, заслухали звіт про виконання сільського бюджету Кетрисанівської сільської ради за січень-вересень 2022 року.

Депутати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку  Кетрисанівської сільської ради на 2022-2025 роки, затвердили проєкт Стратегії розвитку Кетрисанівської сільської територіальної громади (Кіровоградська область) на період до 2027 року.

Крім того, було розглянуто питання, які стосувалися старост. Внесено зміни до рішення про створення старостинських округів, а саме, змінено назву Верхньоінгульського старостинського округу на Олексіївський, до нього приєднано село Сугокліївку, до Василівського старостинського округу приєднано села Солонцюватку та Завадівку. 20 старостам сіл Кетрисанівської сільської ради припинено повноваження. 12 старост було затверджено на посади у старостинських округах, зокрема старостами стали:

Благодатненський старостинський округ – Денисова В.М.;

Буховецький старостинський округ – Дубчак С.Ф.;

Веселівський старостинський округ – Лисогор А.В.;

Витязівський старостинський округ – Нертик Л.А.;

Златопільський старостинський округ – Поліщук О.М.;

Костомарівський старостинський округ – Очеретнюк В.М.;

Миколо-Бабанський старостинський округ – Щербина К.В.;

Новоградівський старостинський округ – Лебединський І.А.

Павлогірківський старостинський округ – Комісарова М.В.;

Тарасівський старостинський округ – Многолітній С.І.;

Федіївський старостинський округ – Щербата Т.О.;

Чарівненський старостинський округ – Семенів М.М..

Земельні питання налічували поновлення договорів оренди земельних ділянок та укладення додаткових угод, проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки, поновлення договорів оренди земельних ділянок водного фонду, затвердження проектів та технічної документації із землеустрою, повторного розгляду заяв щодо затвердження проектів землеустрою для ведення ОСГ.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь