A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися святкові Новорічні привітання для окремих категорій дітей

Дата: 28.12.2022 14:27
Кількість переглядів: 747

Цей Новий рік ми відзначатимемо по-іншому, на відміну від попередніх, без святкових салютів та гучного сміху. Головні ялинки з кожного куточку України нагадують нам про війну, але вони все одно залишаються святковими!

Для підтримки духу та віри в майбутнє, Кетрисанівська сільська рада, як завжди не залишила поза увагою найменших своїх жителів, найменш захищену верству населення – дітей, які наразі проживають в нашій громаді. 

Відбулися святкові ранки для дітей, батьки яких віддали своє життя, визволяючи Батьківщину, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які знайшли прихисток в Кетрисанівській сільській територіальній громаді, рятуючись від військових дій.

Окремо, Кетрисанівська сільська рада ініціювала привітання дітей, які мають особливі освітні потреби та навчаються в спеціальній школі. Свято таким діткам подаровано Парламентом дітей БДТ Кетрисанівської сільської ради спільно зі службою у справах дітей та центром соціальних служб сільської ради.

Кожен маленький житель територіальної громади цих категорій, отримав солодкі подарунки, гарний настрій, а головне віру та надію на світле майбутнє і Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь