A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

5 тисяч Apple iPad для школярів: запускаємо масштабний проєкт на підтримку українських шкіл

Дата: 30.12.2022 09:18
Кількість переглядів: 64

   Команда Мінцифри разом з партнерами запускає масштабний проєкт на підтримку українських школярів. У межах ініціативи школи, зруйновані внаслідок бойових дій, отримають 5 тисяч Apple iPad, щоб діти змогли продовжити навчання. 

Освітні ініціативи – один із пріоритетів Мінцифри. Наша команда регулярно запускає проєкти, які дають змогу дітям не переривати навчальний процес навіть під час повномасштабної війни. Зараз спільно з партнерами реалізовуємо новий проєкт, в межах якого 12 навчальних закладів отримають 5 тисяч Apple iPad. 

«Цифровізація сфери освіти та технологічні рішення допомагають продовжувати навчальний процес навіть попри повномасштабну війну. Нам треба конкурувати у світі, і тому розвивати освіту. У нас немає іншого варіанту, як йти шляхом розвитку – боротися за людський капітал, за інновації, за найзручнішу країну у світі», – зазначив Віцепрем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Загалом в Україні на допомогу очікують учні близько 350 шкіл, частково або повністю зруйновані внаслідок повномасштабного вторгнення. 23 грудня 451 школярів у Бучанському районі Київської області вже отримали сучасні девайси з комплектом навчальних програм.

Це дозволить учням здобувати сучасну та якісну освіту з будь-якого куточка України. Окрім цього, українські вчителі пройшли навчання від сертифікованих тренерів Apple, що дасть змогу інтегрувати нове обладнання у навчальний процес.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки синергії зусиль та можливостей партнерів: Міжнародної компанії ASBISc Enterprises, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства Освіти і Науки України, НГО «7Fields».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь