Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Актуальна інформація

Порядок виплати недоотриманої пенсії в зв’язку зі смертю пенсіонера

Сума пенсії, що належала пенсіонерові і залишилася недоотриманою у зв'язку з його смертю, виплачується по місяць смерті включно членам його сім'ї, які проживали разом з пенсіонером на день його смерті (стаття 52 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”), у тому числі непрацездатним членам сім'ї, зазначеним у частині другій статті 36 згаданого Закону, які знаходилися на його утриманні, незалежно від того, проживали вони разом з померлим пенсіонером чи не проживали.

11:36:09 31.05.2021

Управління Держпраці проводить заходи у рамках Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці

Як показує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, неформальна зайнятість не є проблемою виключно держави або одного державного органу. Незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.

09:41:48 25.05.2021

Саме час перевірити дані про свій страховий стаж!

Відповідно до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування” Пенсійний фонд України формує та веде реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов`язкового державного соціального страхування (далі – Реєстр застрахованих осіб), за відомостями якого обчислюється страховий стаж, призначаються пенсійні та страхові виплати (з тимчасової втрати працездатності, по безробіттю та інші).

14:53:18 21.05.2021

ПОПЕРЕДНЄ ПОЛЬОВЕ ОЦІНЮВАННЯ – НЕВІД’ЄМНИЙ ЗАХІД СОРТОВОГО КОНТРОЛЮ

Звертаємо увагу виробників насіння на необхідність своєчасного проведення попереднього польового оцінювання насінницьких посівів, який є невід’ємним заходом сортового контролю у насінництві.

14:46:30 21.05.2021

Працюючі пенсіонери Кіровоградщини у червні отримають доплату в результаті щорічного перерахунку

Перерахунок працюючим пенсіонерам проводиться щороку з 01 квітня. Підставою для його проведення є дані про доходи тих пенсіонерів, які працюють, за останні 24 місяці.

14:45:52 21.05.2021

Відповісти на 90 запитань із цифрової грамотності? Легко!

Ми  підтримуємо  ініціативу  Міністерства  цифрової  трансформації  з  навчання  цифрових  компетентностей.  Бо  цифрові  навички  сьогодні — це  як  вміти  писати,  читати  та  рахувати.  Тож  всією  командою  проходимо національний  тест  на  цифрову  грамотність  Цифрограм  2.0.

14:37:19 21.05.2021

Пенсійне забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи

Станом на 01 квітня 2021 року на обліку в головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області перебуває 5171 особа з числа постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з них до І категорії віднесено 1012 осіб, до ІІ категорії – 2898 осіб, до ІІІ категорії – 1235 осіб, IV категорії – 26 осіб. Із числа постраждалих від Чорнобильської катастрофи І категорії 876 ліквідаторів отримують пенсію по інвалідності відповідно до статті 54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (далі – Закон). Середній розмір пенсії ліквідаторів-інвалідів – 8689,94 грн.

15:58:24 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь