Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Актуальна інформація

Удосконалення інструментів пробації

        Пробація України – можливості для змін! Це слоган пробації України, який містить багатогранну філософію широких можливостей - від зміни правосвідомості та життя окремого правопорушника, зміни підходів до реабілітації правопорушників та інтересів громади до зміни суспільства і держави в цілому. Натепер в Україні активно впроваджується нова модель роботи із правопорушниками, не пов’язана із позбавленням волі – система пробації.         

14:58:04 29.06.2021

Про підсумки круглого столу в рамках другого етапу онлайн-конференції Програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами

24 червня 2021 року Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID АГРО провела другу онлайн-конференцію у форматі круглого столу в рамках реалізації програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами.

14:30:46 29.06.2021

Шановні мешканці області!

Адміністрація ПрАТ "Кіровоградобленерго" сповіщає, що внаслідок несприятливих погодних умов (грози, в окремих районах град, вітер до 15-20 м/с.) на території нашої області можуть статися обриви проводів ліній електропередач.

15:20:12 16.06.2021

5 фактів про електронну трудову книжку

10 червня 2021 року набрав чинності Закон України, яким запроваджено облік трудової діяльності працівника в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі – Реєстр застрахованих осіб). 

15:17:24 16.06.2021

Немає документів, щоб підтвердити стаж? Шукайте свідків!

Як відомо, основним документом, який підтверджує стаж роботи до 01.01.2004 року, є трудова книжка. Проте у зв’язку з некоректним її веденням та заповненням, перед майбутніми пенсіонерами постає питання стосовно необхідності підтвердження наявного трудового стажу у порядку та спосіб, встановлені чинним законодавством.

10:42:37 15.06.2021

Порядок виплати недоотриманої пенсії в зв’язку зі смертю пенсіонера

Сума пенсії, що належала пенсіонерові і залишилася недоотриманою у зв'язку з його смертю, виплачується по місяць смерті включно членам його сім'ї, які проживали разом з пенсіонером на день його смерті (стаття 52 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”), у тому числі непрацездатним членам сім'ї, зазначеним у частині другій статті 36 згаданого Закону, які знаходилися на його утриманні, незалежно від того, проживали вони разом з померлим пенсіонером чи не проживали.

11:36:09 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь