A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Актуальна інформація

У 23 тисяч працюючих пенсіонерів Кіровоградщини перерахують пенсію

З 1 квітня 2021 року, згідно із абзацом 5 частини  4 статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, буде проведено перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам, які станом на 1 березня 2021 року набули право на зазначений перерахунок. Таких пенсіонерів в Кіровоградській області налічується 23 тисячі осіб, тобто кожен дев’ятий пенсіонер продовжує працювати.

17:12:50 07.04.2021

ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ СУБ’ЄКТІВ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА НА 2021 РІК ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Основні засади виробництва та обігу насіння і садивного матеріалу визначено в Законі України «Про насіння і садивний матеріал» (далі – Закон). Відповідно до статті 12 Закону фізичні особи – підприємці та юридичні особи мають право на виробництво насіння та/або садивного матеріалу, за умови додержання майнових прав інтелектуальної власності на сорти рослин та за умови їх включення до Державного Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва (далі – Реєстр).

13:38:15 06.04.2021

А ви маєте право на пенсію за вислугу років?

Усі професії важливі, усі професії потрібні… Але є такі професії, робота на яких надає людині особливе право – право вийти на пенсію за вислугу років. На Кіровоградщині з початку 2021 року таким правом скористалися 45 осіб.

09:05:32 24.03.2021

«Школа птахівника -2021»

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України  проводить набір слухачів на участь у безкоштовних онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості,  працівників  птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва , які прагнуть розробити ефективний  бізнес-план  розведення свійської птиці.

14:06:53 15.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь